Φίλτρα

Τιμή  -  € 


Πληροφορίες αποστολών Πληροφορίες αποστολών
Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές παραγγελιών
 • Σε όλες τις παραγγελίες υπάρχει δυνατότητα αλλαγής είτε αφορά ένδυση & κράνη (πχ λάθος μέγεθος), είτε αφορά ανταλλακτικά (πχ. δεν ταιριάζουν στη μηχανή σας).
 • Για τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής ο πελάτης χρεώνεται με 4 € για χρήση ταχυδρομείου ή με 7 € για χρήση courier (Γενική Ταχυδρομική), αν η παραγγελία του δεν υπερβαίνει τα 80 €, ενώ αν είναι μεγαλύτερη από αυτό το ποσό, η συσκευασία και αποστολή γίνεται δωρεάν.
 • Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείτε η αποστολή του προιόντος με courier στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα το πολύ 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Ρητά απαραίτητη προυπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προιόντος είναι η μη μεταχείριση ή τοποθέτηση του.
 • Σημειώνεται δε, ότι τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και η εταιρία σας κάνει δώρο τα μεταφορικά για την δεύτερη αποστολή του σωστού προιόντος. Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία MOTOPLUS, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.
 • Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προιόντος.
 • Είδη ένδυσης και υπόδησης δεν επιστρέφονται μετά την χρήση τους σε καμμία περίπτωση. Το είδος προκειμένου να γίνει αντικατάσταση θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση
 • Ηλεκτρικά είδη (πχ. ρεύματα, ηλεκτρονικές, μπαταρίες, συναγερμοί) δεν έχουν καμμία εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση καθώς είναι αδύνατος ο έλεγχος τυχόν φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.
 • Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.
 • Κάθε αποστολή έχει έναν μοναδικό κωδικό με τον οποίο μπορεί ο πελάτης να αναζητήσει το δέμα του ανά πάσα στιγμή από την ώρα που έχει φύγει από την εταιρία. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε αυτόν τον αριθμό στον πελάτη όποτε μας ζητηθεί.
 • Για αποστολή Στην Κύπρο, τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής είναι 15€
 • Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προιόντος. Στην περίπτωση αυτή το προιόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση από την πλευρά του πελάτη. *Απαραιτητη προυπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς.
 • *Σε ποσοτικές παραγγελίες χονδρικής, επικοινωνείτε πάντα με τον υπεύθυνο του τμήματος παραγγελιών για τυχόν εκπτώσεις, προσφορές ή δώρα που μπορεί να δικαιούστε.
Μεταφορική-Courier Τιμή Χωρα Δωρεάν αποστολή κατά την αγορά
Αποστολή με Πρακτορείο € 5,00 Ελλάδα
από € 100,00
Αποστολή με ΕΛΤΑ € 4,00 Ελλάδα
από € 100,00
Αποστολή με Courier € 4,00 Ελλάδα
από € 100,00
Χώρα Κύπρος € 30,00 Κύπρος
από € 100,00
Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με την χρήση των Cookies. Close
Current Parse Time: 0.054 s with 0 queries